Thursday, December 31, 2009

Happy New Year!

Hello 2010serucomelBye 2009serukalerbyeSudah tahun baruYawnshockCepat gile kansoalanAku tak rase cuti langsung.Rase macam baru semalam start cutiicon_sadOh ye,kalau ade sesiape yang bace post niobreketsemua bloggers buat post tahun baru!so tak pasti semua orang bace die punye ke tak82cbreketdan tarikh die masih tigasatu Disember 2009,biarkan je,tarikh die memang sengal sikit.

Aku tulis post ni pukul sembilan:00 am.Orang lain semua pakat tulis pukul satudua:00 pagi.Nak buat macam mane..pukul 12 tengah malam tu time abang aku gune komputer.20090519b0820090519a02

Tahun 2010 ni,azam aku ialah

*Tak nak tinggal solat
*Tak nak ponteng sekolah - sekolah agama amat tak pasti82
*Buat jadual belajar
*Tak mo online sangat-kalau tak online terus tak boleh..
*Siapkan kerja sekolah ;P
*5A UPSRserucomelloveterbang
Itu je azam aku1241642811-407017Tak tahu la boleh tercapai ke tak:simerah9:29Sebenarnye,azam ni bukan mase tahun baru je,tiap tiap hari bile bangun tidur kene berazam hari ni lebih baik dari semalam0073ace31f637926e2469ccabb755628Macam ustazah plak.Hehehe1243906234-122893

divider4

Semalam,aku pergi tengok wayangtvcerita Alvin & The Chipmunks dua.BestserugerakDiorang dah ade awek.Ni kire wayang terakhir untuk 2009 la.27Diulangi,Chimpmunks tu dah ade awek sendiriserubunga

err.tak de idea lagi..

Entri tahun baru yang langsung tak bermakna

2 onigiri:

♥Anis_Chan♥ said...

farzana...
akak baca u punya post tau..
kenapa farzana kata tak ada orang nak baca post farzana..

setiap kali farzana buat post..mesti cerita dia best!! :P

Anis Farzana said...

thanks sebab baca..
terharu tau.. :P