Saturday, January 2, 2010

Back To School And Martial Arts

Sekolah dah nak bukak esokserumrhTidakserukalerAku belom bersedia!Aku tak sedia nak masuk darjah enam. Aku langsung tak bersedia nak duduk dekat sekolah sebab kelas tambahancryingOh TIDAAKKserumrh
36Dah lah tahun ni aku jadi Pembimbing Rakan Sebayaseruan77Mesti kawan kawan aku gelak dekat aku nanti.20090519a07Sebelum ni pon,aku bagitau diorang yang aku dapat tawaran jadi PRS,diorang gelak bukan main lagi5328Tak beri sokongan langsung1245162169-668265

Tahun ni aku UPSR.Peperiksaan yang penting:simerah7:Aku bukan setakat nak capai limaA,aku nak dapatkan limaA CemerlangserucomelAku nak masuk asrama.Aku teriiiiinginnn sangat masuk MRSM LangkawiAku sampai termimpi yang aku belajar dekat MRSM Langkawi dengan kawan kawan baik aku1236428949-178747Siyes,aku tak rase boleh masuk,bukannye senang nak masuk asrama:simerah9:Tapi nasib baik lah sekolah aku ni kategori Luar Bandar:simerah11:Ade harapan sikit
:minimo_41:
Korang!Doakan aku masuk MRSM yeasoalanNak kene belajar berdikari sikit119
Alasan aku masuk MRSM sebab nak berdikari.Tapi alasan utama aku nak masuk MRSM langkawi adalah untuk makan coklat sebanyak mungkin. ;) terukkan?
divider4

Ade lagi satu impian aku,impian yang mungkin akan tercapai lepas aku UPSR20090623d09Impian aku nak belajar Aikido n Kendo
Ini aikido.Terer tau..Die boleh jatuh golekkan orang dengan satu tangan je1249623092-944125Aku nak sangat sangat belajar golekkan orang.Nanti kalau abang aku nak buli aku,boleh la aku golekkan die.Hehe1243906234-122893

Cube tengok video ni.

Terer kan?Aku tabik spring la..

Ini pulak Kendo.Kendo die gune pedang.Tapi kalau untuk training,die gune shinai.Shinai tu pedang buluh.
Ini die shinai.Aku kene dapatkan satu shinai ni:simerah5:Nanti nak lalu dekat jalan yang banyak anjing tu boleh la gune shinai ni. ;P

Kendo ni pon bergaya jugak,kan62Bergaya sebab tak ramai orang yang belajar kendo dekat Malaysia.122Apesal mak aku tak nak hantar aku belajar aikido n kendo ekconfused

Cube tengok video ni

Orang baju putih tu dah tua..20090519d04Hehe..Jahat betul aku ni.

Korang rase,antara Aikido n Kendo,mane lagi best n hebat?
Jawapan aku:Aikido kot..Sebab kendo perlu peralatan.Kalau dalam keadaan terdesak,tak kan la nak pergi cari shinai atau pedang baru nak lawan?Ish ish ish..
Nak belajar jugakseru5Tak kireCheerNak jugaka5169c20e419f9452722d94f718ec717
:minimo_34:
Sekarang ni aku belajar Taekwondo.Terus terang,aku tak minat LANGSUNG dengan taekwondo.Aku nak Aikido!Aku mahu Kendo!

1 onigiri:

sakuracute said...

anis nk msuk MRSM ye..kakak dpt RK je..penat..penat.. =.=