Tuesday, December 1, 2009

Mai Kuraki!

Mai Kuraki!Pernah dengar tak?Die orang jepun..Kalau tak pernah dengar tak pe la..cryHuhu..Anis minat die!37Die cantik..Suare sedap..Bagi anis la.Bagi orang lain tak tau plak122Lantak lah.Minat setiap orang berlainan kan?Hehe..119

Ini la Mai Kuraki..Lawa tak?Lawa tak?Ngee..20090519b08
Ini sedikit biodata die

Nama : Mai Kuraki( 倉木 麻衣 )
Umur : 27 tahun
Also Known As : Mai K
Lahir : 28 Oktober 1982
Tempat Lahir : Funabashi,Chiba,Japan

Die ade berape album entah.Tak ingat.Tapi dalam 12 gitu la.Nak tau lebih lanjut,sila tengok di wikipedia(pergh..gile skema ayat ni)cium4dcb02fffe6134651090e237697d5819



Suke gambar ni!gelak



Lagu beautiful ni sedap..macam rase ABC abc82


Hehe..encik dolphinseruan



Oh yeahserucomel


My sunshine Mai Kuraki71


Cantik!Cantik! 87



Pon cantik!blush


Paling Cantik!Hehe..28


Panas!Musim panas ke?70Kene minum air banyak banyak42


Lukis sendiri ni!Eceh..Hehe..20090519c05


Ni yang paling anis suke!Cantik sangat!Ceria!smile



Ini pon cantik..Bling bling!Hehe130

Mak aih..Banyak nye upload gambar Mai Kuraki.Biar la kan?Blog kite,sukati kite la nak buat ape pon,ye tak?1238646194-606918Hehe..Banyak lagi gambar Mai Kuraki sebenarnye.Tapi..Anis masukkan yang lawa je.1249182591-462140

Erm..Yang fasal layout tu..Anis ade berkenan dengan satu ni.Layout ek!Bukan jantan! 35 Lawa ke yg ni?20090519b10http://btemplates.com/2009/01/27/cute-toon/demo/ Ok ke?Harap harap cantik la.Hehe..1241596636-505737
Kebelakangan ni jarang on facebook.Sayur dalam farmville tak terjaga.Huhupain


3 onigiri:

MeZ said...

Rambut die cantik kulit dia licin. jeles ngan dia. huhu. (^o^)v

♥Anis_Chan♥ said...

farzana..
layout tu pun nice gak!

Mai kuraki..
akak tak minat dia..akak minat lagu dia jerk and rambut dia!
jeles betul akak..
kihkihkih..

Anis Farzana said...

cantik layout tu?

lagu die mmg best!hehe..ramai org kate rambut die lawa.. ;P