Wednesday, December 9, 2009

Menggapai Impian?

Assalamualaikum..:simerah4:

First skali kene ucap Alhamdulillah kerana masih berkesempatan membaca dan menulis post.76Dan satu lagi sebab greasemonkey dah boleh digunekan semulasmile

Apehal aku jadi alim semacam nisoalbykBiar la kan..Aku tengah gembira gile niserugerakGreasemonkey da jadi semulaserucomelYeyserubungaEntah kenape tadi tibe tibe je ade20090519b10Nasib baik emoticons yang aku install dulu tak hilang.Kalau tak,naya la nak cari link then install semula20090519d07Banyak tau yang aku install ni.berjuta-juta beratus kot.Hehe^^pelangi3
Wokeh!Apsal aku punye tajuk post macam sengal semacam je.Macam tajuk lagu pon ade?Tapi itu la hakikat nye20090519b08Aku dah berusaha sedaya upayaobreketbetul ke dah berusaha?cbreketTapi tetap tak boleh tinggalkan sifat malas aku ni:simerah9:Boleh ke aku berjaya suatu hari nanti1soalEish..Mesti lah bolehserugerakApelah aku ni.Dramatik sangatlolRase macam nak muntah bace ayat ayat sengal + dramatik aku nithstressballTapikan,aku pernah try tak gune komputer satu hari je.Percaya tak1soalsatu hari je aku tak gune komputer,macam nak pengsanseru2Entah kenape,bile aku tengok je komputer ni,tak kiralah dari jauh ke dekat ke,macam rase komputer tu menggoda aku la:minimo_31:Oh,ade spirit ke dalam komputer aku niYawnSeram nye~:minimo_22:

Tengokseru2Dah start merepek lagiseru2

Faizal Tahir-Malaysia Satu


Auichi Rina-Dream x Dream

Ade kene mengena tak lagu kat atas tu dengan impian akusoalanAde kot.Hehe1243906234-122893

divider2

Aku terjumpe gambar detective conan ni.Suke sangat gambar conan dalam niCheerHensem weyhserucomel

Kan kan kansoalanMuke ran pon cantikSmirk

Cet cet,siape kat sini yang reti mengait1soalAla..Yang gune benang bulu tu.Ade due jenis.Ade yang pakai satu jarum,ade yang pakai due jarum.Yang satu jarum tu senang sikit.Yang due jarum tu susah sangat1245162169-668265133Aku reti sikit je yang gune satu jarum tu:simerah6:Ran pandai kait due jarum1245162169-668265Ala..Kartun je kan1soalHeheaa2e55bcef0743ce1a9ba4e208bc225920090623d02

Hah dah dah.Nanti merewang merepek tak tentu fasal78Dah malam ni..Nak kene gosok gigi:minimo_10:Then tidozZz
Byeserucomelbye

2 onigiri:

Fatihah Ory said...

Gagaga
Mesti boleh berjaya punya
:D:D
Chayok ! Fighting!

Ran always cantik
Sinichi hensem
Conan comel :p

Anis Farzana said...

thanks.. :D
dorang mmg cantik ensem n comel! :P