Thursday, December 3, 2009

Berwajah Baru!!

Hello!Sori la sebab private blog..Bukan nye lame pon;)Dalam berape jam je.Hehe1243906234-122893obreketorang tak perasan pon die privatekan blogcbreketAmacam?Lawa tak layout baru ni?Simple..Tapi boleh la puas hati..awansenyum

Dan,Mulai sekarang,saat ini,anis akan gunekan kata ganti nama 'aku'.Buat penukaran la sikit20090519b08Aku ni bukan la copycat ke copydog35 ke ape.Cume,bile gune ANIS je macam err..gedik20090623d06Gitu gitu lasweat

Okeh okeh.Balik kepada topik layout118pointLayout ni ade kelebihan tauserukalerSalah satu nye,boleh tukar font atau color diesmile Keburukan pon ade jugak.Code dekat edit HTML die macam lain sikitcryLayout ni bukan classic easeruanXML ni..Lagi satu keburukan die,aku tak boleh tukar blockquote die.Dah la blockquote layout ni macam sengal sikitevil1238646194-606918Buruk seyh..
divider2
Tadi aku nak on photobucket.Tapi tak boleh.apsal eksoalanSusah la macam ni..Banner sume ade dalam tu.Macam mane ni..Alahai..25Biar la.Nanti ok la tu.127

Ok lah,aku CHOOOW dulu. ;D Bye!
Tengok blockquote die!ish..

2 onigiri:

♥Anis_Chan♥ said...

cutenya hamster tu..
rasa nak ramas aja..hekhekhek.

silap²,mati gak hamster tu karang.hehehe
farzana apa khabar?

Anis Farzana said...

haha..cute kan?rasa mcm nk picit picit je ;D

baik baik je..makin lame makin malas. ;P