Monday, December 21, 2009

Merasa Jugak Akhirnye!

Wah kah kahserucomelGile laCheerAku rase puas hati sangatserubungaSemalam aku ngan adik-adik aku jadi galak sangatth13gelakMelompat sana,melompat sini288Macam tak de keje lain plak20090519c09Dah penat melompat tu,datang pulak idea bile nampak mak akuseruanTengok la ape kitorang dah buat dengan baju tido mak akuobreketBukan baju tido,tapi macam yang orang pakai lepas mandi tu,tapi ni pakai untuk tido ke ape la lantak laa!! ;Pcbreket

..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
.
.
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........

Hahahalembu122Buat kimono sendiri pulaksengihAdik adik aku pakai lawa la,aku ni tinggi,so nampak la kaki20090519b08Dalam 3 beradik ni,aku sorang je terlebih poyoblushHehelolAku malas nak ambik tudung,so main pakai selendang a.k.a tudung bawal mak akuhuk3

Walaupun bukan kimono betul,tapi puas hati la kansoal:simerah4:

divider4

Pagi41512b9f7a32fc9f5345cf72bd5771fd tadi terkejut shockgile bile aku tengok surat khabar KOSMOCheerhari ni bersamaan duadua hari bulan.Tajuk besar die JANGAN JADI SAMSENG kan??Pakcik aku jadi model la weiserugerak
Hahahaserubyk28Sakit perut aku gelak!Jahat betul aku ni118Jangan marah..1243906234-122893

divider4

Sekarang ni aku minat gile dengan Justin BieberloveloveloveJangan marah,Kak AlyiaCheerJustin tu ade aura la.. ;PSesiape yang tak kenal die,sile klik bukaSINItutup Aku suke sangat lagu Down To Earth n First Dance20090519d011245075225-542125Down To Earth tu lagu kat blog aku niWritef61277627febd023076ea45f54db81b0

Ni lagu First Dance78


Lagu ni kene dengar sampai habis,baru la rase best1243946544-811065Ok!Ending!Byeseru5Adik aku dah mengamuk nak gune komputer:simerah7:
Tidur pon termimpi Justin dengan Shinichi.Angau lebih lebih tu..

3 onigiri:

Sabrina said...

Anisss.....tau tak sape pemenang contest tu?Akak masuk dah tapi permission denied..geram!

Sabrina said...

anisss...anis boleyy masuk blog kak alyia??!!

nursyamimi said...

ermm.pemenang nyer Kak Fathinie