Sunday, December 13, 2009

Sleepover!

Wah wah wah..Lamenye aku tak buat post.Pemalas betolserumrhhuk3

Hari Ahad dengan Sabtu lepas,aku,Farah,n Nuryn sleepover dekat rumah Fatihah.1236428949-178747Banyak benda yang kitorang buatserugerakBest gile laserucomel

Cerita satu satu ok..1249182591-462140

Mule mule,nak pergi sane kene naik nuryn9So kitorang cadang la nak berkumpul dekat rumah nuryn.Aku tompang farah sebab mak aku tak de kat rumah118Mase dah sampai rumah nuryn tu,aku turun dari kereta then cakap "Thank You Uncle" painBile kereta tu dah pergi,farah tergelak gelak28Aku tanye la kenapesoalanDie kate tu bukan bapak die,itu abang die.DushserukalerMalu gile dowhserukaler

Sampai rumah nuryn tu dalam pukul 8:30 pagi.Awal gile kandseruTak boleh nak buat ape..Mak nuryn nak keluar awal20090519b08Rak buku rumah nuryn ;P

Bertolak pi rumahSparkle Fatihah dalam pukul 9.30 kot?Tak ingat la.Sampai rumah die pukul 10YawnAwal nyeserubungaSampai sampai je Fatihah tak de kat rumahkantoiDie pergi swimming78WarghserumrhNasib baik bibik die n sepupu die ade:simerah11:Ape lagisoalTuan rumah tak de,duduk je la dalam bilik.Salah sendiri jugak sebab tak beritahu Fatihah kitorang nak datang awal36Dalam bilik ambik gambar banyak banyak20090623c10Dah puas dalam bilik,pergi laman pulak.Ambik gambar lompat lompattounge

Aku dah landing dah time niobreketTerpakse tutup muke aku,burok gile53cbreket

Terer nye nurynseruribenFarah dah landing dah..wakakalol

Ni lagi la,macam katak je gayanye1243906234-122893

Dah tangkap gambar katak tak bertauliah tu,masuk dalam bilikc469c64529e5e4e2cb89e2e365233a85Sesi bergambar muke sendiri pulak..Haha20090519a08Tak mo la tunjuk gambar:minimo_32:Tunggu fatihah sampai tiga jam woo..Die dampai rumah waktu kitorang tengah makanobreketBibik die yang ajak makan okCheercbreketMalu weyh..Ade sepupu diesuspiciousDah la mase tu tengah makan100111

Lepas makan kitorang naik atas,tengok TVtvCerite The Chronicles Of Narnia-Prince Caspian.

Menjerit jerit tengok cerita tu35Last last sekali,farah menangis woo..20090519d08Kelakar..kelakar..:simerah1:Lenguh bontot duduk lame lame dekat kerusi1238646194-606918Then,kitorang pergi minum petang pulak39Makan nangka goreng dengan bubur kacang hijau939393Sedap la nangka goreng tu 20090623d0220090623d02Selalu mak kite goreng warne coklat kansoalIni die jadi warne kuning macam spongebob1247130925-653412Hehe

Makan nangka goreng pon kenyang77Kenyang kenyang pon nak main twister1244878532-144918

Aku dah terkeluar dah time ni..Farah n nuryn jadi model.Sakit pinggang aku main twister82

Nuryn la yang selalu menang.Fleksibal btolbungaFarah pon tak kurang hebat..epal

Lepas main twister,kitorang lepak luar..amik angin sikitpelangi3Duduk atas buaian rotan20090519c05Then..ape lagi,masuk dalam tengok TV laPeaceCerite Terminator ape tah tu119Then kitorang mandi,solat n makanmakan2Makan ni special sikit.Kitorang makan candle light dinner pasal lampu padam10Bukan padam terus,die kejap ade kejap tak de3Tak de gambar..kamera dah tak de bateri97Geram btolseru5Macam mane lah boleh terlupe nak cas bateri kamera!?icon_evil

Kitorang makan nasi dengan hot dognasibegerSedap..Hehe:minimo_41:Lepas makan,mak die suruh kitorang jalan jalan dekat luar kejapterbangsebab dalam rumah panassun2sun2sun2So kitorang jalan jalan la tengok bintang yg tak berape banyak74Dah puas jalan jalan,kitorang duduk kat laman,aku bagi ceramah sikitthj3

Pukul onezero gitu,elektrikkilat3dah ade sepenuhnyeCheerKitorang pon ape lagi,layan cerita My Sister's Keeper.Sedih gile la cerite tucryCerita pasal orang cancer:minimo_29:Farah langsung tak menikmati cerita tu,die pegi tidur plak1236428949-178747Habis cerita tu kitorang solat then tido..

Keesokan pagi..71Banyak la mende yg buat.Malas nak cerita:simerah6:Tapi kitorang panjat bumbung1245162169-668265
Nuryn jadi orang berani keluar dulu20090519b01

Itu saje..Petir ni!Bye!!

4 onigiri:

sakuracute said...

bestnya dpt tido rumah kwn..kalau sy..hem..dlm mimpi pun x lepas.. =p

♥Anis_Chan♥ said...

wah!bestnya..
akak tak pernah tido umah kawan.
mak tak kasi!!huhuhuh :(
BTW,nice post!

♥Anis_Chan♥ said...

wah,tinggi nya nuryn lompat...

Anis Farzana said...

hmph...ni nak tidur umah fatihah ni kene merayu dekat mak beratus kali ;(

nuryn mmg terer..die lasak :D