Saturday, December 5, 2009

Apehal ni?

Argh!Ape dah jadi ni?Mane pergi emoticons lawa lawa aku?Greasemonkey pon lesap tak tau pi mane.Bile nak install balik die kate kene gune old version.Baru aku perasan,apsal tetibe je mozilla aku ni jadi 3.6?Dulu elok elok je pakai 3.0.Ni nak marah ni!Huhu..Dah la aku tak ingat link nak install emoticons tu.Tyka,kak anis tolong la..Huhu..

Kelmarin..Aku pegi IKANO.Mule mule plan nak pergi One Utama.Tapi tau tau jela.Hari sabtu.Parking mane ade kosong.Lagipun ade ape dekat OU tu.Sampai je dekat IKANO,terus lalu 'jambatan' nak masuk cinema.Tengok cerite Senario The Movie.Haha..Kelakar siot! :D

Lepas dah tengok wayang tu,ape lagi,serbu kedai buku plak!Ade tempat jual CD.Aku ade beli satu DVD kat situ.Nak tau DVD ape?
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Detective Conan!!

Berbaloi sangat la aku habis RM25 tuk DVD ni.Dalam die ade 11 Movie!Yang aku bulatkan tu antara movie kegemaran aku.Tapi sayang..dalam DVD ni tak de movie 12 ngan 13.Huhu..(T_T)

Actually semua movie aku dah tengok.Saje je nak ulang balik. ;D
Lepas tengok dah takde emoticons berlambak kat dalam new post,jadi tak bersemangat nak buat entri.Huhu..

4 onigiri:

♥Anis_Chan♥ said...

anis tekan link ini http://www.liyanaa.com/2008/09/060.html nnti anis install lah yerk balik greasemonkey

nnti kalu rajin,kredit akak ok?hehehe

benacomey ^ u ^ said...

Alaa..Anis..takpe.Jangan cedih2 nanti muke coklat girl tak comey laaa!

Anis Farzana said...

mesti la kena kredit..hehe.. :D

tak comel?muke anis kalau senyum ke x senyum tetap x comel ;P

benacomey ^ u ^ said...

Tak bek kate camtu..!