Thursday, March 25, 2010

Bongok arh! X(

Bodoh arrrrrr!!!!!!!

Geram gile!Rase cam nak mencarut je.Tapi,ni blog.Orang bace blog aku.So aku tak boleh mencarut.

Kalau boleh aku nak je amik surat khabar lame kat luar tu n koyak koyak tampal dekat muke *i***.Itu baru sikit tu.Geram sudah tahap lebih lebih ni!!!Macam ni kisah die..

Kat sekolah agama,aku ade masuk pertandingan.Ini pertandingan antara sekolah agama.Aku masuk solat jenazah.Aina pon masuk same.Pertandingan tu buat kat skolah mane ntah.Tarikh pertandingan tu 17 April 2010.

.............

Same dengan tarikh kem motivasi sekolah kebangsaan.Kem tu semua murid darjah 6 wajib pergi.So?Aku nak pergi mane satu?Pertandingan atau kem.

.............

Aku dah decide nak pergi kem.So aku nak tarik diri dari pertandingan skolah agama.Tapi..ustazah tak bagi.Aku pening la..tatau nak wat pe.

.............

Oh yea.Yang kem tu,terbahagi kepade due tarikh.Darjah 6 kan ramai.Tak kan la semua nak pergi sekali.16,17 n 18 April kelas B,U,K pergi(aku kelas B).23,24 n 25 kelas I,T,R plak pergi.

.............

Then,cikgu dapat idea yang 'bernas' sangat la.Cikgu soh aku n budak budak lain yang masuk pertandingan(skolah agama) pergi mase tarikh kedua(23,24 n 25 april)Siaalll!!!!Aku dah la takde kawan!Kalau takde kawan,pergi kem motivasi tak masuk pape dalam kepala.Baik tak payah!!Membazir duit aku je!Argh!!!

So itu la kisah aku.Geram kan? :P Kem Motivasi tu dekat Janda Baik,Pahang.Kalau dalam sekolah tu aku tade la geram sangat.Tapi ni luar sekolah.Dah tu plak,geng aku semua dalam kelas B.Nasib baik ade Aina.Aina pon senasib gak ngan aku.Aina...Kite Same!

2 onigiri:

Sabrina said...

Anis,just decide yg mane anis pikir yg terbaek,okeh?!

Anis Farzana said...

thanks! :D