Saturday, March 20, 2010

Wuwuwu..Jelesnye..

Nampak gambar atas tu?
Super Junior datang Malaysia..
Tapi aku tak dapat pergi pasal?
Tahun ni aku UPSR dan..
Aku tade IC. (=_=)

Tapi aku bengang..
Makcik aku pergi tak ajak aku
Tape..aku tau die tipu.
Korang,sile cakap mak cik aku tipu ea?
Dah menjeles tahap cipan ni..

Aku harap la die datang lagi mase 2012 atau 2014
Aku harap die tak datang 2013 n 2015 sebab..
Aku PMR n SPM time tu
Merepek je aku ni
Aku tade mood mau ckp.Soo..Babai..Oh yea.Tahniah Kak Balqis sebab dapat pergi.Tiket RM400 plak tu..Hohoho..Tunjuk gambar kat saye ea?

7 onigiri:

♥Anis_Chan♥ said...

oitt!!tak boleh-tak boleh.

2012 akak PMR.Nanti akak tak boleh pergi karang..:P

Anis Farzana said...

hahaha.. ;P

kyuhyun ;D said...

eh, anis pun da suka donghae pula ke? haha. hmm.. harap suju akan buat concert lagi kan.. nak sangat pergi! nak tengok kyuhyun ngan donghae!!

hodong hensem said...

ape kene mengene ng tade ic ? ckp jela tade duet ! babo !

Anis Farzana said...

a'ah.ntah bile dorang nak buat konsert lagi.harap2 la dorang buat taon depn :P nanti jom kite pergi sme sme nak? :P

hodong ensem:memang tak de duit pon..kau tu ade duit ke?ingat ko tu kaye sangat?hodong tembam tu pon boleh suke. ;)

Anonymous said...

ey,mne leyh sker due-due kene suke satu je, org lain pun nk chop.awk tamak!

Anis Farzana said...

suke suke je cakap orang tamak.macam la super junior tu ko yang punye.hish..sukati orang la.lantak ko la nak kate aku gedik ke.kalo da tak suke tak payah la kacau kat blog org!