Saturday, March 6, 2010

MY Cross Stitch! :D

Hahaha! :P

Siap jugak aku punye cross stitch.Dua sekali aku buat..Ermm..kan aku ade kate aku nak buat bentuk heart?Tapi tak mo la...Tak best.. :P So aku buat perkataan je la..
 Ini die..Lawa tak?Hehehe.Yang nama aku tu aku buat saje saje.Yang tulis Hepi Besday tu untuk aina.Die punye besday 6 Mac.. :D

Okeh..Next time kena buat bentuk yang lebih BAIKK.Bentuk ape yang senang tapi lawa? :P
Oh yea,nak tau tak?Dekat hotfm ade contest.Kalo menang,boleh dapat tiket percuma konsert SUPER JUNIOR!!!Kalo nak menang,kena translete salah satu lagu SuJu kepada bahasa melayu atau inggeris.Aku tau translation lagu Super Girl.Tapi an..Aku tade IC la..Sedeyhnye..Aku menangis ni.. :P

3 onigiri:

Miss Alisa said...

huhh canteknyeeeee . terer2 .

Sabrina said...

cantiknye cross stitch anis!

Anis Farzana said...

thanks! :D