Friday, September 11, 2009

Tag dan Award dari Qilah

Ye yeh..dapat award lagi.!:D *anda dipersilakan untuk melempang muke anis sekarang sebab terlebih gedik* Kali ni dari qilah plak.Time kasih qilah!

Tengok award ni teringat pulak kat Molly;kucing anis yang dah kene buang.Huhu.. :(

Ini rules die:

#1Ambil award ini dan letak di blog anda!
#2Letak tag sekali tau!
#3Jangan lupa wariskan kepada insan-insan yang lain supaya tag ini berkembang tahu!!

Ini pula tag nye:

~Upload photo kesayangan anda
~Komen award ini..

Kucing tu comel!


~Siapa teman terbaikmu yang selalu menemanimu ke mana-mana di sekolah..

Farah,Nuryn,Mai,Ana,Yuni,Sakinah,Fatty


~Best friends kamu di blogger. Senaraikan 2 sahaja. Yang paling rapatlan kiranya.

Alisa & Najwa


~Wariskan kepada 10 orang.

1.Kak Anis Solihin

2.Kak Aliyyah

3.Followers!


~Taip besar-besar 'SIAP!!!'

SIAP!!!

Time kasih sekali lagi qilah.:D




3 onigiri:

Miss Alisa said...

ceh2 . rapat . :P

Anis Farzana said...

hehe..dah x de yang lain..tak boleh ke? :P:P

♥Anis_Chan♥ said...

wahwahwah!
nama akak pun ada lor.