Tuesday, September 29, 2009

Demam,demam,DEMAM!!

Demam!!Bukan demam denggi,H1N1 atau seangkatan dengannye.Ini demam lain.Banyak jenis.Satu satu ek?

DEMAM NICK JONAS:


Ok..Siyes,gile suke dengan Nick Jonas!Sangat ensem woo..Tapi anis suke la jugak kat Kevin dengan Joe.Kurang sikit je..

Paham tak anis kate ape?Sendiri bace pon tak faham sangat.. ;P
Suke sangat gambar ni~Angkat kolar/ape ape je die.Hoho..

Korang plak suke yang mane?Kak Balqis anis dah tau..Joe Jonas!

DEMAM WILBUR ROBINSON:

Haa..Yang ini kenal tak?Ala..Yang cerite Meet The Robinsons tu.Hensem jugak. Gatal nye.. :P
Ini plak family die
Nak tahu cerite die macam mane?Pandai pandai la cari sendiri.Haha..

DEMAM JEPUN:

Ini demam cerite jepun plak..Tajuk die,Hanazakari ape tah tu.Best cerite die...

Yang pakai baju hitam dalam gambar tu perempuan tau..Die menyamar jadi lelaki.Yang ini baru semangat nak bagi sipnosis. :D

Ashiya Mizuki ni diselamatkan oleh seorang lelaki yang namenye Sano Izumi ketika Ashiya kene ragut ke ape ntah(tak pasti).Sano ni jaguh lompat tinggi tau.Mase tengah selamatkan Ashiya tu,kaki Sano terluka sebab terkena pisau peragut tu.Oleh sebab tu,sejak hari tu,Sano dah putus asa nak lompat tinggi lagi.Die dah tak nak lompat tinggi lagi.

Jadi,Ashiya tu nak tengok Sano lompat tinggi semula.Die menyamar jadi lelaki lepastu masuk dalam sekolah asrama lelaki dimana Sano belajar.Mule mule tu susah la jugak nak menyamar jadi lelaki,tapi lame kelamaan,die jadi biase plak.Lepas tu,Ade seorang doktor dekat sekolah ni dah tahu yang Ashiya tu perempuan.Tapi die rahsiakan.

Nak tahu kisah selanjutnye?Pergi dekat http://asianrice.tv .Lepas tu die ade tulis region,tekan kat situ dan tekan Japanese.Tekan huruf "H" lepas tu cari cerite yang tajuknye Hana Kimi.Selamat mencuba!


Poyo gile sipnosis dekat atas tu.Hehe..Faham tak?Kalau tak faham sila buat buat faham :P


-*-*-*-*-*-*-


Itu lah ketiga tiga demam anis.Tiga sekali..Serentak plak tu.Parah..parah..Ok ok,masuk topik lain.

Tadi sekolah agama anis ade buat jamuan hari raya.Best sangat!Anis tak bawa kamera mase tu.Jadi pinjam kamera Farah.Nasib baik la setiap hari lepas sekolah agama,Farah datang rumah anis.Jadi bleh la tumpang upload gambar tu. :D
Gambar ni macam tak betul sikit.Yuni la tukang ambik gambar tu..

Suke gile la gambar ni.Ceh ceh..Farah poyo gile!(jangan marah)Tengok la sengihan Nuryn tu.Haha..


Ini budak budak darjah 4.Yang kanan pakai baju hijau tu adik Nuryn;Aizat.

Ini Ustazah Yusmaniza dengan Hafiz.

Ini budak budak lelaki kelas anis.Dari kiri:Aiman,Harith,Ilman dan Irfan

Kakak kakak darjah 6.

Hmm..banyak lagi gambar sebenarnye.Tapi malas la nak masukkan.Lagi pun tak ade yang unik pon.Harap harap la jamuan sekolah kebangsaan best macam ni.

Ni ade lagi satu.Saje nak buang mase.Mase tu anis pergi Giant.Beli barang dapur.Barang dapur??Anis beli barang dapur??Tak ade la.Anis ikut je.Bosan duduk rumah lame lame.

Lepastu anis ade jumpe coklat sedap..

Dalam die ade empat coklat je.2 bentuk seashell,2 bentuk kuda laut.Jadi,seorang satu la.Adik beradik anis kan ade empat.

Itu je lar..Gile panjang post ni.See ya!Bye!

Ini post paling gedik pernah anis buat. XP Dan..Congrats Kak Balqis sebab baru dapat adik.Comel adik akak!Photobucket

3 onigiri:

cHentaChantEk said...

hye! chentachantek ske ngan JOE JONAS! cute N encem! opps,jgn marah kak balqis! huhuhuh.....
nick tak kurangnye comel!

Fatihah Ory said...

wah!
demam artis.. hehe

Anis Farzana said...

kak fatihah,
haha..memang.sekarang tgh demam artis.:P:P