Saturday, September 12, 2009

Coklat!!

Kalo korang terliur gile tengok coklat ni,err..tak per la!Biar air liur tu menitik sampai kelantai.*kejam tak?* Ape ape pon..ini gambar hiasan je.Tapi kan..kalau ade orang bagi hadiah coklat kotak besar;dalam ade 50 biji coklat kan bagus! :P:PSemalam ummi anis beli coklat.Bukan yang macam bentuk petak/bar tu.Ini yang macam dekat airport punye tu.Siyes,sangat sedap!! XD *macam tak pernah makan* :P

MySpace

*Gambar ni besar sebenarnye.Tapi kenape ntah,lepas edit jadi kecik plak.Malas nk resize*

Dalam die ade inti strawberi,pisang dan oren.Tapi die tak ikut warne pembalut tu.So,kene main teka teka je la.Anis asyik dapat yang pisang!Adik anis plak asyik dapat strawberi.Gile geram dengan adik anis!Tapi..tak kan nak marah plak kan?Bukan salah die.Huhu..

MySpace

Tak kira!Nak strawberi jugak!Nak jugak!

MySpace

Sepanjang coklat ni ade dalam peti ais,anis la yang jadi JAGA.Kot kot ade orang curi makan ke..Bukan ape..coklat tu kotak je besar.Tapi dalam die ade lebih kurang 18 biji je.Kene la makan sikit sikit betul tak?Kadang kadang anis pun teringin nak makan sekali 10biji terus!Kesian la dengan family.Hoho.. 

MySpace

Tengok,mase ambik gambar,coklat tu tinggal lapan biji je.Mane taknye..anis ambik gambar tadi;mase sahur.Mesti la dah tinggal sikit kan?

MySpace

Agak agak,mase berbuka nanti,coklat ni dah habis. ;D

MySpace

Ehem..ade sesiape yang jeles?Kalau jeles sile korek hidung

anda sambil menatap gambar coklat diatas.

MySpace

*annoying gile kan?gurau je..*

4 onigiri:

• Alya • said...

sedekah sikit boleh? sedekah kn amaln mulia ;p

Anis Farzana said...

haha..tak sempat sedekah coklat tu da abis.:P adik2 yang tak puase makan X(

Nurul Batrisyia said...

Hahaha...Tak puasa....

Anis Farzana said...

puase..puase..anis baham coklat ni waktu berbuka.tu pon waktu siang2 asyik dok mengintai coklat tu dlm peti.:P:P:P