Tuesday, September 15, 2009

Selamat Hari Raya


Waaa...Tak sabar nak raya!Mesti meriah..*walaupun anis tak berape exited nak raye*

Berape helai baju raya korang tahun ni?Warne ape?Anis ade satu je baju kurung,dua baju jalan.Tema tahun ni warne biru.Wuuu..sedihnye..dapat satu je baju kurung.Orang lain semua ade 2,3 helai.Huhu..

Cume satu je anis nak pesan ; Jangan la main mercun..Kang tak fasal fasal raya kat hospital plak.Parah tu..Anis ni tak berani main mercun.Cume berani main bunge api cap kucing hitam tu.Ala..yang keluar banyak asap tu.Lagi satu yang anis berani main,bunge ape yang pemegang keluli tu.Bile letak api die punye depan tu keluar macam bunge api.Cantik.. ;D

Nak dekat raye ni..Jangan plak tinggal puasa.Beberapa hari je nanti,kite boleh melantak puas puas!Habis kan satu balang kuih terus!*jahat!*Anis ingat lagi..Raya tahun lepas.

Mase tu anis pergi beraya dengan keluarga yuni.Saje..Duduk kat rumah tak boleh keluar.Ummi busy sikit.

Nak dijadikan cerite,mase tu yuni bawa anis pergi rumah sorang kawan die ni.Atas meja tu,ade kuih cornflakes.Try try satu.Tak berhenti makan!Punyelah sedap kuih tu.Sampai habis satu balang kuih tu anis dan yuni bedal.*tak malu betul!*Time tu sangat malu..Hoho..


Lepas tu,anis dah tak berani ambik kuih banyak banyak.Ambik sebijik due je.Malu wooo..Kepade semua,jangan la tiru perangai gelogoh anis ni. :P

Ah ye..Korang add la mail anis ye?
ranmouri_kazuha@yahoo.com

myspace pon same ek?E-mail myspace anis
saiko.ninagawa@yahoo.com

Add ye!Jangan lupe!



2 onigiri:

Fatihah Ory said...

Wah ...
Selamat Hari Raya!
jgn lupa duit raya!

Anis Farzana said...

selamat hari raya untuk akk juga!
duit raya tk kan dilupe!:D