Thursday, September 3, 2009

Hepi Besday!

Hepi Besday! Huh???Untuk siape?Untuk Sharlene la!Kenal tak?Ade yang kenal dan ade yang tak.Kalau nak kenal,pergi dekat blog dia, http://sharlene-virgo.blogspot.com .Besday Sharlene ni sebenarnya esok bersamaan 4 September 2009.Tapi anis saje wish awal.Good friend kan selalu ingat besday kawan nye.. :P

MySpace


Sharlene akan menduduki peperiksaan UPSR tak lame lagi.Memang tak lame pun.Tinggal lagi 5 hari je UPSR(psst..jangan ikut sangat tarikh dekat blog ni.Lambat sehari!)

Wah sharlene..Dah tua dah ko ni ek?

MySpace

Sekarang ni anis tengah bosan gila!Tak tahu nak buat ape.

MySpace

Dengar lagu?Dari tadi anis dok dengar lagu yang same;sakit telinga dibuatnya!

MySpace

Myspace?Ape la yang nak dilayan sangat dalam myspace tu..

Pet Society?Dari tadi main rase macam bosan pula.Coins dah tinggal sikit!Lily kebuluran!Kasihan..hehe..

MySpace

Facebook?Tak reti sangat la..Setakat main game tu ok la..

MySpace

Tengok TV? TV sentiasa dimonopoli oleh adik anis.Sampai anis dah boleh hafal lagu Dibo The Gift Dragon tu! :P

MySpace

Baca buku? Semua buku komik dah habis di'khatam'.

MySpace

Buku pelajaran?Malas la.. :P

MySpace

Jadi sesiapa ade idea nak buat ape?Oh ya!Makan!Nanti check check ade lagi tak makanan kat dapur.Hehe..

Sudah sudah la merepek.

Bye!

MySpace

1 onigiri:

qilah98 said...

saye pown nak ucapkan selamat hari jadi...