Wednesday, May 19, 2010

Today Is Special!Thanks~!

 Comel tak kaktus dekat cameron?Suke sangat kaktus ni XD

Todayy..Aku happy~So jangan takut takut nak tegur aku okeh? :P
Today..so speciall..Ape yang special..
.
HAPPY BESDAY TO ME~!

Ceh,tak terkejut ponn..perasan je..Biar la aku nak poyo poyo sikit.Hehehe..Tapi besday ni special sikit.Besday kali ni aku rase terharu sanggaatt..

Untuk semua orang yang wish atau kasi hadiah dekat aku;Thanks sangat sangat!I lap u~ :P Terharu auuu..

Aku nak cakap thanksss banyakX1000000 dekat dorang dua ni.Mai and Yuni~I lap u <3 Kenapa?Tunggu sebentar lagi.. (ayat tak bleh blah! XP)

Ni hadiah yang aku dapat;bukan nak menunjuk ea.Just ni je benda yang aku boleh buat untuk balas/hargai dorang :D
Ni yang ummi kasi.Cantik~Thanks ummi!I love youu.. Thanks dekat baba jugak sebab wish besday! XD

Ehe..Yang comel comel ni plak dari Aina and Mai.Yang kotak dot dot tu aina kasi.Yang bunga comel tu Mai kasi.Thanks korang~Cute gileee!! XD Ahh..Dalam kotak dot dot tu ade keychain Detective Conan tauu.. XD Happy!happy!

And and..
Last punye..
Yuni and Mai kongsi kongsi duit nak beli
And aku amat terharuuu..
Apakah itu?(ceehh..kasi suspen skit :P)
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jeng Jeng Jeng!Album Sorry Sorry! XD

Ok ok aku tau.Ketinggalan kan?Album Bonamana dah keluar,baru nak dapat Album Sorry Sorry.Tapi tak pe la!Aku hargai hadiah ni n hadiah lain sangat sangat sangat! XD Thanks mai n yuni!!Sori ea mai,yuni.Ni je aku boleh buat tuk balas hadiah ko..Huhuu.. :P

Best besday!!Tapi agak tak best laa..Sebab tadi kena suntik BCG ape tah name die.Takde la sakit sangat.Tapi ngeri laa..Nanti kene suntik rubella plaakk..Sadis tol :P

Aa..tadi ade orang dari mane ntah datang.Diorang pilih murid murid and interview dorang pasal akhbar.Aku tak kena interview.Abang dua orang tu soh yang lain lain + aku belakon bace surat khabar.Ape kehe..Aku and mai asyik tahan senyum je bila orang tu amik gamba XD :P Masuk surat khabar ke gambar kami? :P Hehe..
K k.Aku nak sambung terharu.Hoho..

4 onigiri:

pom-pom solehah said...

Huhu..Tak pe la syang...Ko simpan elok2 ye?Friendship is everything..Syang kamoo!

Fatimah said...

dh ucap eppy besday kat FB

Anis Farzana said...

thanks..thanks..
ehemm...aku da kate jangan panggil sayang..gelii aaa =_="

LaLa QuEEn~! said...

sorry lmbt wish tp jdlah.
epy besdey yer kawann