Tuesday, May 11, 2010

I've found it! ♥♥♥

Sengih dulu ;D

Ok siyes.Aku rase macam nak lompat lompat!Tak boleh duduk diam lepas tau benda niii..Ofcourse..ofcourse..ELF tak kan boleh duduk diam.. XD Finally..Aku da jumpa MV terbaru Super Junior~~Bonamana!!!

Best tak?
Komen aku : Howt gilossss!!

Tarian pon best!Macam nak menari sama!Kaki aku gerak gerak mase tengok MV tu.Peluh peluh lagi..Aku search dekat youtube macam nak mati.Siap kusut kusutkan rambut.Biar ade effect.Biar nampak aku tengah sungguh sungguh. :P

Mule mule tu aku tak percaya hari ni dah ade dekat youtube.Aku fikir tu teaser.Aku langsung tak tengok die punye duration. :P Skali betol maaa..Excited gilaakkkk.. XD ;D

Aa..lagi satu,perasan tak?Kyuhyun dalam MV ni pelik sikit.Pelik yang bessttt..Kyuhyun dah pandai menari meeehh..Tengok part die dok depan skali tu.Woo..Terer tuu..And and,yang part dekat nak habis tu,yang lain sume duduk,ade 4 orang yang bangun untuk menari.Kyuhyun antara 4 orang tu~ XD Syabas..Syabas..Tingkatkan usaha!Dulu dulu tak reti menari,skang da mantap beebbb!Hehehe..benda ni macam ada pengajaran je..Usaha Tangga Kejayaan :P

So?Aku nak cakap ape lagi.My life is perfect now. :P 
Skali lagi,ending yang langsung tak dramatis,
BABAI!
Dah excited macam ni,teringat pulak.Macam mane excited nye aku bile dapat tau Detective Conan Movie 13 dah kuar.Dulu dulu sampai nangis sebab tak sabar sabar tunggu movie tu.Skang?Still minat okeh..But kureng..Aku masih excited nak tunggu Detective Conan Movie 14 XD

3 onigiri:

ainaa ;) said...

wah!!!!!!!!!!!!! ainaa pon cari gak video ni!! tp tak jumpa. slamat ainaa singgah blog anis.. thanks!! ^^

MeZ said...

Yeah dah dengar dah lagu ni. hehe. memang best ♥

Anis Farzana said...

same2.. (^_^)huhu..rase dihargai..hehe..sori sori.sile rasa annoying okeh? :P

MeZ:memang best!! XD