Sunday, May 9, 2010

Bonamana!

Oh yeah~
Siyes,i'm happy!
Walaupon ade sakit hati dengan sorang ni.. (=_=)
*Tau tak ni ape?Kalau peminat SuJu mestila tau kaannn..Ni cover untuk album terbaru dorang;Bonamana(pelik eh name album tu :P)*

Album ni kuar 13 Mei.Weee..tak sabar nye..Aku tau..keluar kat Malaysia mesti la lambat sikit kan?Tak pe..sabar..

Tapiiiiiiiii

Aku da dengar lagu Bonamana ni.Best!!!!!!!!! XD



Best tak?First time aku dengar lagu ni,aku da kate best. :D:D:D Memang best~Video klip die mesti baik punye..Tengok gambar atas tu.Macam ganas ohh. :P

Macam biasa,ending yang tak dramatis
BABAI!
Aku jeles KAU da beli album Sorry Sorry.Aku sakit hati.Aku rasa tercabar tau tak. :( X(

4 onigiri:

pom-pom solehah said...

Sayang...Aku tau ko jeles..Tapi,mase birthday ko nanti aku ade satu kejutan yang aku rase ko akan suke...Kalo ko tak nak jugak,ko cakap je ape yang ko nak...Aku akan bagi!!Ko ingat aku tak sanggup?:(

nurulbalqis said...

Jangann jeles2.. Gi cari katt kedaii VCD.. Mestii ada.. Harga diaa RM40.90 saja ;D Cepatt belii ~!

Anis Farzana said...

Rm41?mahal...heee..sye org kedekut. :P

ainaa ;) said...

ush3.. tak baik jeles2.. hik3..