Tuesday, March 1, 2011

Fotografi

Hello~ Nampaknye saya dah rajin update la.Hahaha *tak lawak pon :P

Tadi petang ade kokurikulum.Kelab n Permainan.See,korang boleh tengok tak macam mane busy nye aku?Ni jadual aku untuk setiap minggu yang boring nak mati -,-'

 Isnin - Balik macam biasa, 1:10 petang
Selasa - Balik pukul 4:30 petang.*tak kan pagi pulak kan
Rabu - Balik pukul 4:30 petang jugak
Khamis - Balik pukul 4:00 petang
Jumaat - 12:30 *syiokk

Itupon mujur tahun ni prep untuk RK takde okeh.Kalau tak memang dah nazak la aku dekat tengah tengah perhimpunan tu :P

Eh,terlebih sudah.Hakhak.Kembali ke jalan yang benar semula*what thee

Tadi petang kan Kelab n Permainan.Aku kelab fotografi permainan sofbol.Fotogorafi tadi kitorang kene buat photoshoot tau*atau ape ape je yang cikgu panggil . Boleh ambik gambar dekat padang n kantin je.Dan aku amat amat terkejut serta terkesima serta terlopong*dan segala ter lagi bile tengok semua group selain group kitorang bawak DSLR okay.DSLR.


Group aku pulak cume bawak kamera digital 8 megapixel.Duhh rendah diri kot -,-' Dah la group aku semua tak pandai ambik gambar termasuklah aku.Tapi pasal tak pandai la masuk kelab fotografi kan kan kan.Nak tengok gambar yang kitorang ambik tadi?














Boleh Blah














Nanti korang akan gelak guling guling sambil kutuk kutuk cakap

"ek eleh ambik gambar macam tu pon ade hati nak masuk kelab forografi"

Lagipun memang tak boleh sebab tu projek kelab.Sedih tauu.Damn rich bastards(OHSHC Haruhi) Takpe takpe nanti aku dah cukup duit simpanan nanti aku beli kamera 10000000 megapixel baru tau.Hamik ko sampai bulu hidung,parasit parasit kat muka ko semua boleh nampak.Muahaha

Okay ini post boring.Gambar dari Google semata mata :P Tapi saya update jugak kan Hahaha

Sekiann ;D

Antara korang korang ni ade tak yang belajar Aikido?Korang tahu tak dojo aikido sekitar sekitar Selangor ni?Cari cari tak jumpe okeh TT^TT Naaaakk sangaaat

2 onigiri:

blue darls said...

Anis, relakslah :)
Kalau kau nak DSLR cepat, nak aku tlg kau and Yuni ? Aku sanggup. Jom kumpul duit sama-sama , DSLR 1000D pun dah okay kan ? harganya maybe 2000 je. Actually, harga sebenar 1000 something, tapi kalau nak accessories. Kena top up sikitlah ;)

Don't be sad. Tak ada beza pun camera biasa and DSLR . For you and Yuni, i rather do anything for you 'cause you,yuni,faty and kinah are my bestfriends that are left here . I ain't lose all of YOU ! :')

Anis Farzana said...

awww so sweet la youu.

tapi takpe.kite nak dapat DSLR tu dengan usaha kite sendiri.baru la keluar hingus bile DSLR ade dalam tangan hehehe :D I appreciate u la babeh xD