Thursday, March 10, 2011

Study Group Dan Itu Dan Ini

Yes yes yesss :D Ujian dah habis xD Bebas!Bebass!

Memang ade antara korang ni ingat ujian tu biasa je.Lagi lagi ujian pertama.Tidak sama sekali mehh.Ini sape-tak-dapat-straight-A-kena-tendang-dari-RK punye ujian.Hebat tak hebat? :P Setakat ni baru dapat markah untuk Maths(94%) BM(98%-kot) dan PSV(90%).Cewaah menjobo markah ni.Hakhak.

Tadi ujian Sejarah je.Dahsyat wa cakap sama luu.Mujur weh aku hafal semua tu baik punyee*gilersyoksendiri Eh betul tau.For the first time lepas ujian yang kena hafal-hafal macam ni aku tak cakap "Gile babun susah nak mampos" Terer tak saye.Muahaha *mari korek hidung beramai-ramai

Okeh ni nak cerita pasal study group sebelum ujian ni.Dekat seminggu dah nii baru nak cerita.Hehehe saya budak baik yang tak online waktu ujian/periksa (tipu).

Study group ni buat dekat rumah Farah.Menjadi okeh study group kali ni.Rumah farah ade meja dekat luar boleh belajar sambil menikmati angin sepoi sepoi nak mati bahasa Hehehe.Selalu kalau buat dekat rumah aku ramai ramai kene berhimpit atas katil.Jadinya bergosip dan sekian sekian sekian :P

Rajin tak rajin tu?Hehehe Biasalah style budak genius tau ;P

Kitorang siap buat jadual nak disiplin punye pasal.Good good good.Oh yeah dekat rumah farah ade satu cekelat ni.Alaa ape ntah nama die kalau aku tau pon name die aku tak nak bagitau muahaha*kejam Makan makan nom nom nom dann akhirnye sepanjang study group tu adalah sakit gigi.Good,anis.Good.

Ni tengah tunggu untuk dihidang menjadi BBQ makan ke ape ntah.Malas okeh nak cerita panjang panjang.Nampak tajuk post tu?Banyak lagi nak cerita ni muahaha

 
Ni muke aku bile pakai spek.Sekarang korang faham tak kenapa aku jarang tunjuk muke aku dalam blog? Ramai orang pengsan tengok kecantikan aku lepastu saman aku.Menyampah okay*anisgiler

Lepas makan kitorang decide nak belajar dekat padang.Hebat hebatt xD Macam ni boleh la berlatih untuk baca buku sambil naik lembu roller coaster kann(?)

Berat sebelah tu.Hakhak

Aku mule mule main jongkang jongket dengan Yuni kot.Dahsyat laa tau la kuat tak payah la sampai buat jongketan berkuasa Mega gitu.Sakit buttock saye tau.Hehehe.Tapi fikir balik ade bagus jugak sebab dapat tunjuk sikap perempuanan aku via menjerit,melalak,memekik stail pompuan soprano suruh berhenti jongket.Oh saya masih wanita melayu yang ayu lagi berlagu rindu wtfish :P

Kitorang main main sambil buat soal jawab.Efektif tau :D Tapi aku adalah soalan-mengarut-ke-hapee bile buat soal jawab Agama.Tak bace pape lagi okeh.Main hantam je aci la kan asalkan jawab Hakhak

Kalau korang nak tau,lebih kurang macam ni la rupa badak air bile beliau tengah naik buaian

Yuni baru turun dari awang-awangan.Siyes weh Peter Pandir bawak aku terbang pergi makan awan.Rase macam cotton candy.Muahahaa

Hakhak farah tengah buat ape ntah

Erkk.Korang.Tak nak cerita pasal study group boleh?Aku tak tau nak cakap ape Hohoho :P

Okeh pada malam tersebut(tetiba topik lain)ibu saya yang tersayang sedang membuat coklat sebagai hantaran kepada sepupuku yang hendak berkahwin*wahh ayat buku teks Dulu aku memang eksaited sangat bile dapat tahu mak aku pergi kelas coklat.Boleh la makan coklat tiap tiap hari.Tapi sekarangg,look what happen to my gigi?12 juta kali pergi jumpa doktor gigi.Dah la doktor sama,malu I.Mane tak malu tiap tiap 3 bulan mesti pergi klinik sebab nak cabut/tampal/bersihkan gigi.Gentar di dada tiada yang memahami*ciwahh

My lovely mother :')

Sekarang ni pandang coklat sebelah mata je okay.Tak heran dahh*dush dush dush! Aku memang banyak kali tengok mak aku buat coklat tapi..Tau tau la tangan kayu kalau ko rebus pon takkan lembut jugak*apakahh? Banyak tau buat coklat ni.Ade la dalam 400 lebih.1/4 untuk hantaran.Yang lain untuk bagi kat tetamu.Amacam,ade macam Wonder Woman tak?Saya Wonder Girl duduk kat sebelah tu tolong kacau cokelat je Hehehe

Inti die strawberi n apentah hazelnut?nut nut?Whateva nut la asalkan nut wa kesah apa :P Ummi kata inti die buat daripada coklat putih tapi tak keras sebab tambah susu ke ape ntah :P

Coklat yang dah siap malas nak ambik gambar.Secret la wehh nanti idea diciplak diolah dicetak*terer tak saya hafal sejarah sape susah :P Nanti besar aku nak jual coklat.Mahal mahal sikit.Baru untung maa*larikss

Haritu aku ade lukis sesuatu.Perempuan pakai kimono.Nak korang komen sikit :P

Tau la cantik.Tak payah la jeles.Hisshh*baling durian dekat anis jom?

Bapak pemalas okeh nak scan.Pakai snap dengan henset je.Koser la nak scan.Asal boleh nampak sudah :P Aku ade jugak nak try lukis komik macam Aina.Tapi apakan dayaa.Aku bukannye berbakat macam Leonardo Dicaprio Da Vinci kan :P

Oh yeaah lupe pulak.Petang ni kena pulangkan komik Penguin Prince tu.Sambil sambil pulangkan tu boleh amik komik baru Hehehe Aina kan perpustakaan komik.Tapi nak pinjam sikit punye susah pasal asyik tido je*aina jangan marah hehehe Lepas ni aku nak pinjam komik Gagahnya!Kelab Manik.Dah baca dah sebenarnye saje je gedik gedik nak review balik Hohoho

Ni saya ade suprise ni.Nak tengok?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jeng Jeng Jeng!


Ika waktu kecik dulu.Comel tak comel tak?Hehehe jeles aku kenapa aku tak comel macam tu.Aku puji Ika mase kecik je.Sekarang dah ade tanduk okeh -,-' Benci benci :P

Eh ehh tapi aku lagi comel tau mase kecik.Menang Ratu Gunung Senyum lagi.Tak percaya??Nanti upload gambar baru tau muahaha

Daan seperti biasa,peb'blah'an secara mengejut.


Sekian ;)

7 onigiri:

Ayuni:D said...

Kau dpt 90 seni?Tipu:P
Kelas 1rk2 tak de pon yang dpt A.
Daebak lah post kau!

Anis Farzana said...

hahaha kenape tak percaya?ala mule mule 85% pastu 5% lgi untuk sketch book.

post saya daebak ek thankyu thankyu you memang baik terharu i muahaha

brian_nasruddin said...

lolz itu kau ke waktu kecik XD

Anis Farzana said...

kejadahnye tu ika la.tapi saye lagi comel aww muahahaha

syaz said...

anis , i really love ur blog ! follow me back pelase dear :)) thanx :D

syaz said...

http://wanieituaku.blogspot.com/

Anis Farzana said...

syaz : thanks~ terharu saye.hehehe :D okeh saye dah follow awak :)