Saturday, October 3, 2009

Sehari Beraya!

Best best best sangat sangat sangat hari ni!Photobucket

Mule mule anis pergi open house dekat rumah kawan anis,namenye Aina.Aina cume ajak kawan kawan dan bukannye MAK BAPAK kawan kawan. :P tak pe la..Lagi best..Dan..lepas pergi rumah aina,kitorang pergi rumah Fatihah dekat Rawang.Fatihah ni sekolah same dengan anis,kelas pon same.Anis sekolah dekat Bukit Rahman Putra,Sungai Buloh tapi Fatihah duduk Rawang.Jauh gile dari sekolah.Kene lalu due tol.Tapi rumah die besaaaar sangat!Empat tingkat woo..Photobucket

Anis masukkan gambar dekat rumah aina dulu ek?
Ramai ramai.Alamak!Yasmin tersepit kat belakang..Photobucket

Ini kucing kucing aina.Sampai hari kau sumbat diorang yang tak bersalah dalam penjara..Photobucket

Ape la agaknye yang diorang bincangkan.Photobucket

Me n Sakinah! :D


Ini ade satu video yang anis nak tunjuk.Kucing aina golek golek!Comel lorh..love


Kenape suare semua orang jadi lain dalam video?Oh ye,dengar tak ayat "nak masukkan dalam blog la" ?Itu aina yang suruh cakap...Haha..

Gambar dekat rumah aina sikit je.Yang banyak nye dalam kamera Sakinah.



Sekarang anis mempersembah kan!Gambar di rumah Fatihah!

Buaian dekat rumah Fatihah.Besaarr sangat laman die.Photobucket

Ini nuryn atas buaian.

Ini adik fatihah.Kitorang panggil die Nana.Nana ni ade kembar tau.Kembar die lelaki.Namenye Ammar.Anis tak sempat ambik gambar die.


Haha..Berani..Berani..Yang dekat bawah tu laman fatihah,lepas pagar tu pon laman rumah fatihah.Besar kan?

Wargh! :P

Kat rumah fatihah,tingkap die besar.Boleh keluar masuk dari tingkap.Jadi kitorang try la.Keluar dari tingkap tingkat 3. Photobucket

Nuryn ni berani lorh..Anis duduk kat luar tu tak sampai satu minit masuk balik.Gayat la.Photobucket

Anis dalam percubaan keluar dari tingkap. :D

Tangga rumah Fatihah.Sakinah memang la tersangat pandai ambik gambar.Photobucket

Lepas dah bergambar dalam rumah,(banyak lagi gambar dalam rumah;malas upload)Kitorang ambik gambar dekat luar plak.

Hehe..Beranda.Poyo nye..

Hehe..

Ceh ceh..Farah..yang dekat tengah tu la Fatihah.

Ni lagi satu gambar poyo.Haha..

Kat rumah Fatihah,kitorang makan spagetti pastu makan ais krim.Sedap spagetti die.Ade cheese..Haha..Sile jeles ye kawan kawan. :P

Itu je la yang anis nak tunjuk.Malas nk upload banyak.Tapi yang pasti,rumah Fatihah sesangat cantik!

Oh ye,ni ade lagi satu video.Kelakar gile!Tergelak sampai keluar air mata! :P




Hahaha.Ntah ape ape la diorang tu.Anis nak masukkan lagi satu video tapi malas la.Dalam video tu,Nuryn buat moonwalk.Jadi woo..

Ade orang tak puas hati nampaknye dekat shout box.Wei!Ko kesah ape blog aku burok ke,cacat ke.Asalkan bagi aku cantik.Yang kau menyibuk masuk blog orang pastu buat kacau tu apesal?Tak malu betol!Wei sedar la diri sikit..Apsal tak letak link blog kau?Takut? Photobucket

2 onigiri:

♥Anis_Chan♥ said...

salam adik..apa khabar??
UPKK bila??
kawan farzana yg nama Nuryn tu
sekolah agama x??
Akk dah follow farzana..nanti follow akak tau.Ingat! x lah gurau aja,,akak x memaksa..

And 1 lagi,,cakap kat nuryn yang kawan akak ckp yg dia minat zainal ariffin..klau bapa dia jadi pemberita sukan tuwh,,pasti kawan akak org pertama yg duk tersengih macam kerang busuk kat depan tv..dia minat sangat..cita² kawan akak tuwh nak jadi pemberita sebenarnya..

Oklah sampai sini aja coretan akak pada hari ini,,nanti pleaasss sangat² balas komen akak tau

Anis Farzana said...

salam..ini akak anis solihin ke?atau orang lain? :P
UPKK kalau tak silap bulan ni.28 oktober gitu.isk,takut lar..
waa..kawan akak tu minat zainal ariffin yea..nanti gitau nuryn.err..saye tekan dekat name akak tapi die tk leh keluar profile akak.nape ek?cube akak bagi url blog akak.dan dan..kalau nk cakap dengan nuryn..suruh la kawan akak chatting dengan die.ini mail die, camilla_rockers98@yahoo.com :D:D