Thursday, October 15, 2009

Jepun,Jepun,Jepun

Hehe..Lupekan fasal yang anis kate tak mo tulis post tu.Tak tahan la..Memandang kan anis dah buat Hafazan UPKK,jadi dah rase lega sikit. :D


Jepun!!!

Kenape Jepun?Sebab jepun lah tempat lahir Detective Conan.Jepun tempat lahir Mai
Kuraki.Jepun tempat lahir Onigiri!Hehe.. :P

Tadi anis search gambar kimono.Saje je..Teringin nak pakai tapi tak dapat.Tengok gambar pun jadi lah,kan?Huhu..

Search gambar kimono tapi die keluar benda lain.Kimono jugak.Tapi bukan kimono tradisional tu.Ini kimono Goth Loli lorh..Cute gile!


Cute kan?Nak yang warne merah ngan putih!

Ade lagi satu baju orang jepun yang anis rase kawaii sangat!Ini die
Sweet..Baju ni orang panggil 'Lolita'
Nak jugak!Nak jugak!

Lagi satu ni..Harajuku Perfumes.
Click for a larger view ;)

Perfume ni pun cute jugak.Bentuk arang orang.Siape yang ade perfume ni?Wangi tak?Bau ape?Besar mane?Berape harga?Banyak tanye plak
Ade gelang die jugak tau..
Yang ini pon nak jugak!Cantik!! XD


Dan dan..yang paling anis nak.....


....................
...................
..................
.................
................
...............
..............
.............
............
...........
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Detective Conan Movie 13:Shikkoki No Cheisa!!!

Bile nak keluar??Dekat jepun dah keluar dah..Bile nak keluar CD dekat Malaysia?Bile nak masuk Youtube?Bile?Bile?Bile?????
Tak sabar nye!!Rase macam nak baham orang!

Itu lah tiga benda 'Jepun' yang anis nak sangat sangat.Kimono tu tak mo la yang goth loli..Nak yang tradisional..

Ok lah!Nak study(ye la tu)

Bye!!

Sesiape nak tolong belikan ketiga-tiga barang tu?Hehe..

4 onigiri:

Tyka said...

wah..kalo anis pakai mesti cute gler kan....and lagi satu insyaallah kte dapat gi jepon same2x makan onigiri sama2x pakai kimono came2x hu3x
sayang anis ketat2x

Anis Farzana said...

mne ade cun..anis x suke pakai aksesori..tapi cam lawa.
yup yup..insyaallah satu hari kite makan onigiri n pakai kimono same2.hehe..

Tyka said...

aah pastu gi jepon!!wah bahagia hidop hi3x

Anis Farzana said...

btol3..bahagia nnti..hhehe.. :P
kite makan sushi n onigiri same2 bawah selimut panas. :P:P:P