Thursday, September 23, 2010

Freedom! ;D

Saye secara rasmi menyandang semula jawatan sebagai E.L.F! :D Oh dan aku secara rasmi telah dilantik*lantik diri sendiri sebagai SHINee World xD Tapi aku masih takde walaupun satu gabar SHINee.Malas aa nak save. :P

Ok lah..Aku tak ade la merdeka mane pon..Minggu depan PSRA.Siyes,jeles sangat tengok budak-budak lain menjerit "Merdeka!Abis pekse!!Wuuhuuu" Huhuhu..aku benci sekolah agama.Aku tak nak masuk sekolah menengah agama.Haraammm aku nak masuk.

Tapi esok aku bebas sikit laaaa xD dah la.Tak tau nak kecek ape.Oh ye,aku tgh senang lenang sekarang,kalo nak request ape ape tuto,boleh bagitau aku.Tapi tengoklah..Aku pon bab bab blogging ni baru merangkak jee

4 onigiri:

Fatimah said...

ha3 klu cam 2 tak pyh masuk sekolah agama. (ni mesti kes tanak pakai tudung labuh) congrat yaw! ELF~Forever!!!!!

Anis Farzana said...

takdelah..pakai tudung labuh smpai kelutut pon sye tak kesah..cume..pelajaran die..banyak.yg skolah agama sekarng ni pon dah berapa bulan tak pergi.lagi satu,saye amat amat benci b.arab TT^TT

nurulonew said...

ahaha,anis SHAWOL~ahaha,akak skang mnt kiss me laa plak~tp still SHAWOL!x kan stu je kot yg dminat!ahaha,cmne prikse?ok x? ^^

Anis Farzana said...

yup yup.x kan minat satu je(alasan :P) tapi still a superd elf xD periksa ok je..ade la susah2 sikit.x konfiden sgt ni..huhu