Friday, February 12, 2010

Girls Generation!

Wahaha..Why girls generation? :P

Lagu dorang sedap sedap la..Aku paling suke lagu OH! :D

Ahli die ade 9 orang.Yoona, Tiffany, Yuri, Hyoyeon, Sooyoung, Seohyun,Taeyeon, Jessica, and Sunny.Dalam 9 orang tu,aku paling suke Yuri n Taeyeon. :D:D:D
141414
okeh.aku tak mo tulis panjang panjang.Tengok la video ni! :P Kalau tak mo,dengar je lagu kat blog aku;lagu OH! la tu..


Oh yea!Hari Selasa ni aku pergi main basketball dengan geng aku.Farah belanja..Aduh baik nye hati kamo..:simerah1:Tapi kan..farah ajak budak lelaki sekali.Dush!Malu la aku..Dah la ilman ade.Siyes,kalau korang tak kenal ilman,dinasihatkan supaya JANGAN kenal die.He's so bongok (=_=)
kalau nak tahu,ilman tu pelat R..Ade sekali tu,die pergi cakap laju laju dengan orang lain,bunyi macam ar ar ar gitu.Tak paham langsung.

7 onigiri:

nursyamimi said...

OH GG!
dah la cute,cute plk tu.xoxo

sakuracute said...

hahaha..best giler lagu ni..saya dah lama tgk video ni sampai skrg x bosan2x lagi..:)) saya suka Seohyun.. oh! oh! oh! oh! opparul saranghae..hehehehe :p

nabilah said...

Nabilah suka Yuri :)

pom-pom solehah said...

oh anis....terima kasih sebab memperkenalkan diorang kat aku...Aku minat kat diorang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anis Farzana said...

tau pon dorang ni best..dulu2 bukan main lagi kutuk.. :P

pom-pom solehah said...

mane ade aku kutuk..org lain la...tq ye my fwen..luv u..

Anis Farzana said...

thank u apehal?aku x de wat pape pon? :-/