Thursday, February 18, 2010

Aku Dapat Angpau!

Ini la tempat aku selalu online..tempat aku chat chat dengan korang :D

Huk alah..minah ni..kepoh kan?Macam la die sorang je yang dapat angpau :simerah2:(=_=)
050505
Lantak aku la..Lagipun memang tengah kopak skang ni..Hoho..Siyes,duit tabung semua dah lesap pergi kemane ntah.Gara gara tangan tak bertauliah aku ni..Kejap kejap seluk tabung.Huhu..
010101
Tadi Uncle Lam yang kasi angpau.Sekali dengan makanan(lebih tepat;kudap kudap :P)Cube teka ade berapa ringgit dalam angpau tu?
161616
Syukur alhamdulillah..Dapat jugak duit nak beli aiskrim kitkat ;)
141414
Hari isnin tu aku pergi balik kampung kat Jengka 15,Pahang.Alahai..Haziq suda besar..Suda boleh cakap lorh..Ala..nanti kalau die dah besar sangat jadi tak chumil plak,kan?
101010
Umur die aku tak pasti la.. :P

Takpe..takpe..Nanti akan muncul yang lain. :D:P

divider4
Rumah aku sudah ade tempat makan budak keciks..Mini Cafe nama diberi(ceh!)Kerusi sofa pon size macam nak main masak masak.Tapi real la.. :D
macam ni la rupa Mini Cafe tuh..Diusahakan oleh Ika n Oya.Tengok lah betapa ketotnye sofa tu.Oh ya,pinggan mangkuk mini pon ade.Bukan plastik punye yang beli kat kedai mamak tu ea.Ni yang kaca punye.Beli kat IKEA je. :P Tapi time ni malas nak letak atas meja.

Ok!Byebye!Ending aku selalu tak bermakna,kan?Hehehe..
090909bye
Basket ball asyik tunda je..Tapi farah kate hari sabtu ni confirm.Harap harap la..

2 onigiri:

sakura said...

wow anis dpt angpaulah..bestnya..owh anis main basketball ye..mesti terer ni ;)

Anis Farzana said...

terer?tak..tak..first time main.hehehe..