Thursday, January 28, 2010

Pencuri!Seramnye..

Seram nye..Dah berape minggu berturut turut,kawasan perumahan aku kena rompak.Nasib baik perompak tu tak jenguk rumah aku.Siyes,selang dua hari,mesti ade rompakan jadi dekat dekat(dekat gila!selang 2,3 rumah je)rumah aku.Hari tu lagi la,ade sorang pompuan ni,rompak gune kereta.Muka die nampak baaaiikk sangat.Macam ustazah muda pon ade.so guard tu lepas je la.Alih alih,die pergi rompak.Then,ko tau die buat ape?Die pukul belakang makcik mane tah gune kayu.sengal gilok.Ish!Kalo aku..aku belasah je!Pencuri tu tak tau aku ade tali hitam(ceh!tali hijau je sebenanye.. =P)

Ok ok.Sesangat geram ni.Macam dah tak de tempat lain nak rompak.Kepada perompak yang kebetulan bace blog aku ni,insaf2 la wei..Nanti mati tak sempat taubat baru tau.Hohoho..

Aku tido siap letak kayu lagi dekat bawah tilam.Siyes ni..Mane la tau kan..Sediakan payung sebelum hujan!Hehehe..

divider4

Sampai hati aku tinggalkan blog ni..Berhabuk!Tebal dekat 2 inci! :P Pinjam hetty la kejap

Hehe..Hetty!Tolong sedut semua habuk habuk ni!Bersihkan ea?

Ok.Sambil sambil tulis post ni,aku nak wosh happy birthday dekat kawan aku,Nuryn,Mai & Yuni.Sori lambat wish kawanku!Hadiah tak beli lagi..Ok ..Babai!Tak tau nak cakap ape dah..
Pasal pencuri tu..Nak kene letak air yasin keliling rumah ke?Hehehe..


6 onigiri:

Sabrina said...

Ish pencuri tak sedar diri betoll!Belasah aje!~

Anis Farzana said...

btol3!macam tak de keje lain!pegi la tolong mak bapak or kakak abg die kerja..hehehe..

minche_mira said...

jahat gilaxx! pukul org tue tuh wt per? patotnyer..ko pukul ah bdk2 gangster kt skola aq tuh...bru betol!

Anis Farzana said...

ntah la die.pompuan tu nampak die rompak kot..nasib baik tak bunuh.gangster sgt ke budak2 kat skolah ko?ganas..ganas.. :P

pom-pom solehah said...

thanx anis...ingat birthday aku...pasal pencuri tu ko belasah je..

Anis Farzana said...

biaselah..aku kan baik.. :P
mmg aku nk belasah pon!wat saket ati jer..