Friday, January 8, 2010

Exited Gile!!

WaaahserucomelAku rase macam nak mejerit la!!Boleh tak??Gile la!Aku macam nak melompat sampai atap rumah!

Benda ni aku rase aku sorang je yang exited.Orang lain tak kot.Lantak lah!Kesah ape ye tak?Tapi bagi sakuracute,mesti exited jugak kan?

Setelah bertahun lama nye..Setelah berdekad..setelah BERABAD(lebih lebih la pulak)Muncul jugak cerita idaman.

...................
..................
.................
................
...............
..............
.............
............
...........
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Teruskan!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sikit lagi!
.
.
.
.
.
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........
...........
............
.............
..............
...............
Detective Conan Movie 14:The Lost Ship In The Sky!!!!!!!Hei!Kaitou Kid!Kau berani ye nak cium ran?!Woi sedar la diri tu sikit!Dah la pencuri!Gatal pulak tu!Pergi la goda awek sendiri,Aoko tu!Shinichi je boleh cium ran ok?Aku lempang baru tau!

updated 11/1/2010
gambar baru yang aku jumpe!
TIDDAAK!!!!!!!!!!!!!Siyes,aku rase seram sejuk gile bile nampak gambar ni.Kaitou Kid..BAKA!Hua!!!! X(( Nak menangis rasenye..
divider4
Tak de gune aku marah dekat Kid.Die bukannye bace blog aku :P Cerita ni belum keluar lagi.Die keluar mase 17/4/2010.Tak sabar nye!!Tengok poster je pon aku dah tau yang cerita tu 'ke best an' die tu tahap chimpanzi gile la! :D:D:D Yeaaah!!!!!!!!!!
Aku tahu..aku tahu..aku patut fokus UPSR tahun ni.Tapi apa salah nye merehatkan minda? :P Kite kene Study Smart,Not Study Hard ok?Hehe..

9 onigiri:

Fatimah said...

er... kalu leh tahu cite nie keluar dalam bentuk apa??? CD????
kat astro atau kat pawagam???? tolonglah jawab!!!!

Fatimah said...

eerrr... kalu leh tahu camne nk tengok cite nie??? CD?? Astro?? atau kat pawagam???

Anis Farzana said...

wahh..nak cepat nampak :P
minat detective conan jugak?
cerita ni ade keluar dekat pawagam,tapi dekat pawagam jepun je.maksudnye dekat pawagam negara kite ni tak de la.dekat tv ade kot.tapi dalam channel ape tak tau la.then,kalau CD,mmg ade..tapi die lambat sikit nak keluar.kalau awak nak tengok,cube search dekat google atau youtube atau ape2 laman web sekali pon..mase bulan ogos atau september.kalau internet version die lambat sikit :D

sakuracute said...

ish pantang nenek moyang aku.. kaito nk cium ran..tengok muka conan..kesian dier..kaito ni playboy rupanya...hahahaha XD

Fatimah said...

terima kasih...

Anis Farzana said...

sakuracute,
tau pon..kaitou tu kan da ade awek sendiri.pergi la cium aoko tu!marah ni..marah ni..hehe..

Anis said...

ish.....ish.ish......geram btl aku dgn kid tu... tahu la muka Kid dgn shinichi sama cuma rambut ja yg lain...tapi si Kid nie berpada - pada la sikit... mahu berasap telinga peminat det.conan nie...kecian Conan..berpeluh - peluh bila tgk Kid nak cium Ran...kecian conan...sy dah cari di you tube...sy jumpa dah...tapi x tgk lagu la...he3

Anis Farzana said...

ntah!geramnye!tapi x pe..sebab benda ni mejadikan movie 14 ni exiting n best!kalo boleh masuk dunia kartun..nak aje pergi tumbuk kaitou kid tu. :P merepek je..heheh..

~MiZz ADiEE~ said...

ohh tidak!!!
hancur luluh hatikuh tgk kaito kid cium ran~!!!
tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!