Thursday, November 12, 2009

Jamuan Akhir Tahun!

Jamuan!Lame tak pergi jamuan.. :D

Semalam sekolah anis ade buat jamuan akhir tahun.Tak pasti sama ade jamuan akhir atau jamuan raya.Raya dah lame habis kan..

Best gilok jamuan tu!Err..tak de la best sangat.Yang best nye mase amik gambar..Kamera tu setia dengan anis walaupun bateri die ckit lagi nk MAMPOS Ini antara pic yang kitorang tangkap

 

Dalam kelas: 
 
Dalam kelas,belom turun dewan lagi.Dari kiri:Farah,Yuni n Mai


Eceh nuryn..eksyen gile..


Jatuh kamera kang..Isk..


Murid darjah 6.Diorang dah buat jamuan kelmarin bersamaan dengan hari Selasa..Kalau anis tak ZOOM kamera tu,mesti nmpak macam semut.. ;)


Perangai yang tak patut dicontohi:Mengambil gambar semasa membaca doa(=_=)


Budak budak india..Cantik baju diorang.. :D

 
Ini fatihah dengan farah.Cantik baju fatihah.. ;)


Dari kiri:Mai,Una,Fatihah,Farah,Anis,Yuni,Sakinah dan Syafiqah


Atas:Aiman,Amirul,Hakim dan Affizy
Bawah:Sheikh dan Haziq

 
Sedih nye..Sampai hati cikgu bagitau nombor kitorang mase hari jamuan..Bagitau hari lain tak boleh ke?Dah la anis punye result tak bagos! :(


Dah habis gambar dalam kelas..Pergi ke gambar dalam dewan pulak! :D




Anis,Sakinah dengan Fatihah duduk bertentangan dengan pentas.Sakit tengkuk nk kene pusing sebab nk tengok cikgu dekat depn ;(


Haha..Poyo gilok..


Dah tak de keje tuh..Pergi amik gambar botol air mineral..Hehe..Sweet Couple ek?Wakaka..

 
Sedap..Ade papadom lagi. :D


Menang due hadiah!Biase je hadiah die..Buku nota Monster VS Alien.Satu anis menang Koir,satu lagi menang Carta Muzik.

 
Sorang satu peluk tiang..Sambil kate,I LOVE U TIANG! ;p


Silau!Tengok,cikgu cat tangga tu jadi warne merah n kuning.Macam tadika! (=_=)

Lepas dah bergambar dekat luar,kitorang masuk dalam n makan..

MEE GORENG!sedap..sedap..Satu pinggan je..Kongi ramai ramai.


Ini..main ape tah tu..Tak ingat name die.Mase turn anis,anis terbuat benda tu jatuh.Abis,kawan anis sume pandang semacam je..DUSH!kene marah..hehehe..


Sebenarnye kitorang ade pertandingan baju tradisional tercantik.Tapi..malas lah nak upload gambar.Banyak sangat.Pemenang pertandingan tu;Adriana Maria.Die pakai baju Sari.Ehem..Adriana tu orang melayu seh..Dan dan..Die tu pelakon.Ade buat iklan.Mak die ade buat iklan makanan kucing.Jenama apetah..

Jamuan sekolah kebangsaan macam tak best la..senang kate BORING .Sekolah agama lagi best sebab ustazah sume sporting.Minggu depan jamuan sekolah agama.Makan KFC wooo..Sorang kene bayar RM5.Tapi,anis dengan beberapa orang murid lagi kene bayar RM10.Itu kire denda la sebab tak datang sekolah lebih 30 hari.Huhu..

BTW,Cube dengar lagu ni.Lagu Korea..Sedeyh gile lagu die..

Lagu ni anis ambik dari cerira korea;Sassy Girl Chun Hyang.Best cite tu..Sedih.. (T_T) Ok!Chooww dulu..Bye!
Akhirnye!Anis dah tengok cerita Detective Conan Movie 13.Siyes,rase puas gile! :D

6 onigiri:

sakuracute said...

wau bestnya jamuan tu..saya pun dapat 2 hadiah pun iaitu karaoke dan gubahan tuala..dpt piala..mkn pula yong tau fu..bayar pun RM 5 aje.. =)

[malas nk citer jamuan thn 6 kat blog..malas tahap gaban!!]

Anis Farzana said...

waa...karaoke..pandai nyanyi ek? :D
gubahan tuala..susah.. (T_T)
ehem..sme la..malas gilok sebenanye nk buat post ni.Tapi ade kwn pakse buat..so buat je la ;p

pom-pom solehah said...

sape yang memakse nih???aku ke??

Fatihah Ory said...

yang india tu tarian ek?
mcam skola akk juge
mmg warna warni bju dowang

hoho 1Malaysia
makanmakanmakan

ps:doakan akk dpt 5A.. ade lg 3 atau 4 atau 5 hari lagi nk dpt result

Anis Farzana said...

bukn kau yg pakse..ade la sorang tuh..wakaka..

Anis Farzana said...

budak india tu..bukan tarian.diorang saje je pakai gitu.cantik..warne warni! :D
insya-Allah akk akan dapat 5 A.. :)