Wednesday, November 25, 2009

Beri Pendapat!!

Errk..Korang rase kan,anis patut tak tukar layout blog ni?20090519b10Dah lame gile pakai layout ni.Boring la..Masuk blog je,warne biru.Masuk blog je,side bar kecik nak mampos20090519b02Sekarang tengah dalam proses mencari layout lawa.Hehe..Lepas ni nak kene cari layout yang sidebar die lebar lebar.Biar senang nak masuk widget72Nanti tak payah la susah susah kecikkan size widget tu..sukaNanti nak mintak la sesiape yang reti buat layout sendiri macam Kak Balqis n Kak Alyiaobreketkesian diorang jadi mangsa.hehe..cbreketSesape!Tolong yea!1247130925-653412
Buang mase buat post ni!Dah malas ni..Nak dekat pukul 2 pagi..hoho1243906234-122893Nak tido dulu k!20090519b06
p/s:emoticons ni makan ruang kan?

5 onigiri:

♥Anis_Chan♥ said...

akak rasa memang patut pun farzana tukat layout..sebab layout ni mcm tak meriah sangat lah..header dia pulak ada *seluaq dalam*

Anis Farzana said...

hoho..baru perasab ade seluaq dalam*..dulu dulu x amik kesah sangat fasal header tu ;P

♥Anis_Chan♥ said...

hehehehehehe...tak apalah

sakuracute said...

anis kenapa emoticons tu mkn ruang ye??saya x lah sangat...

Anis Farzana said...

entah la..nape die makan ruang sangat.tak mo bagi orang gune die kot.. :P