Tuesday, November 24, 2009

Best!Best!

Yey1245162169-668265AkhirnyeserubungaJadi jugak greasemonkey emoticons ni..Senang je rupenye..20090623d02Mase tu anis tak nampak kepala monyet dekat bawah tu.Anis install jijie dengan cute emoticons.Penuh tempat dekat new post ni71Ini baru sikit..bawah tu ade lagi 20090519b01 Hehe..132 Siyes,suke gile!76Dulu dulu bengang gile sebab asyik tak jadi je..20090519b03 Sampai hempas keyboard weyh..Nasib baik mak tak de,kalau ade,mesti dah kene marah35 Thanks Tykaserugerak1247130925-653412 Thanks Kak Anis124Tapi kalau nak gune emoticons ni,tak boleh gune updated editor.20090519d07Yang boleh highlight words sume tu.Kat situ senang sikit nak upload photos.Tak pe lah..Kalau anis nak buat post yang perlu upload banyak gambar,baru la tukar updated editor.Bijak,bijak!28

divider2
Raya haji lusa kan?Korang balik kampung tak?home20090519b10Mestilah balik,kan?Nanti melepas nak rase daging lembu.. lembuMase tu ade bace buku tajuk apetah,die kate,orang arab sambut AidilAdha lebih meriah dari AidilFitri.58Kenape ek?20090519b10Dekat Malaysia terbalik plak.Hoho..20090623b06 Tarikh hari Jumaat;two7/oneone/zero9 kan?Anis balik esok kot125Tak pastihuk3Maklum lah..Boss besar busy memanjang.Siape boss besar?Ayah anis la!Die asyik ulang alik pergi JB.Bukan Johor Bharu!Janda Baik je..20090519b08Hehe20090519a01 Ok!Selamat Hari Raya!Makan sedap sedap!makan2abcbegeraiskrim
Actually,anis buat post ni untuk try emoticons tu.Hehe.. segan2

6 onigiri:

Anis Farzana said...

post jadi gemuk la.. ;(

♥Anis_Chan♥ said...

wahwahwah,semakin meriah blog dia..
untuk tyka aja ker ucap terima kasih..

untuk akak tak ada ker?hehehe,gurau aja.BTW,tahniah..

Anis Farzana said...

hehe..sori2..untuk akk saye da cakap thanks dekat shout box.. ;D tapi post jadi makin gemuk la..

Tyka said...

ha..kan maken tomey blog dye
ble gune emoction nie
tomey macam anis tau!
hu3x

Anis Farzana said...

post mmg da comel..tapi gemuk la..huhu.. ;P tyka lagi comel!ade lesung pipit!

♥Anis_Chan♥ said...

tak apalah..
sama² dik..
post jadi gemuk?tak adalah..
biasa² jerp..
lawa perkk..