Saturday, August 15, 2009

Harry Potter

Haloo..anis tengah gile bosan bosan bosan skarang.baru aje balik sekolah.Hari ni skolah ganti.Kitorang tak belaja pun..Buat kad gergasi dengan tengok cite fasal kemerdekaan.minggu depan cuti kan?Tapi cuti tu time puase..huhu..tak merase lah nk tengok cite Harry Potter and The Half Blood Prince tu.Huhu...;(


Dengar nye..Albus Dumbledore mati dalam cerite ni.Alamak!Siape yang nak jage Hogwart lepas ni?Alamak,alamak,alamak!(terlebih gelabah,mcm la dye skolah situ;p)Tapi nasib baik la kawan anis ade CD dye.Boleh la pinjam...ngeeee...

MySpace

Minggu depan ade ujian bulanan..kene study betul2!

MySpaceMySpace

lagi satu..hari ni anis asyik denga lagu ni je..

Stay My Baby Miranda Cosgrove

Ok sayonara~:P

2 onigiri:

MeZ said...

lepas ni Prof Snape jadi pengetua Hogwart.. Voldemort ambil alih kerajaan dunia sihir tu..

Anis Farzana said...

prof snape?yg rambut panjang ckit tu ek?isk..dye tu mcm jahat je..voldemort tak de hidung..hehe..