Sunday, April 11, 2010

Connie Talbot

I love your voice,Connie ;)

Korang kenal tak Connie Talbot?
Kalau tak kenal,sila search dekat google. :P
Umur die 9 tahun
Tapi suara die..
Best gilak wa cakap... :D
Die menang dalam Britains Got Talents tauu
Die selalu nyanti lagu kanak-kanak(die kan kecik lagi)
Tapi aku paling suke lagu yang ni

Sepap tak?Hehehe..babai!abang aku nak gune!

5 onigiri:

♥Anis_Chan♥ said...

suara budak ni macam suara kawan akak lah.
Sebijik lagi. hahaha
Serius akak tak tipu.

Nama kawan akak Nur Nabilah Izzati;
dia rendah-rendah mcm budak drjah 5,tapi perangai tak matang macam budak darjah 1

Anis Farzana said...

yea?cube suruh kawan akak masuk pertandingan menyanyi,gerenti menang :D

Nisrine Azmie said...

sedap giler suara die..thumbs up..mane awk jumpe budak nie??

Anis Farzana said...

sedpkan?hehhehe..jumpa die dah lme dah.mase tu ade kawan bagitau die menang Britains Got Talent.Tapi bila tengok die nyanyi dekat starking,suke plak :D

♥Anis_Chan♥ said...

gerenti menang?
tak kan punya lah.
dia shy shy cat lah. Hahahaha